logo
SBR Links Reserveren

Najaarscabaret en meer!

 

Kaarten

 

Via de onderstaande link kunt u kaarten bestellen voor ons najaarscabaret.

15 december - Maartje & Kine     Kaarten  -   Info

 

Voor Nutsvoorstellingen kunt u hier kaarten reserveren.

 

Maartje & Kine

Muzikaal cabaret waarin Maartje & Kine zich bedienen van een breed pallet aan humor en een enorm instrumentarium. Het is zo langzamerhand hun handelsmerk waarmee ze Nederland al jaren aan het veroveren zijn. Als het niet van hun vorige shows (Vreemd Folk en De Goldberg Machine) is, kent u vast van de talloze tv-optredens in talk- en cultuurshows. Naar aanleiding van hun laatste (bejubelde) show schreef het Parool: "Ze zijn de nerds onder de damesduo's en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert".

Sinterklaas:

De verlanglijstjes kunnen worden vergeten,
want de sint zal iets beters weten.
Op 15 december openen wij ons theaterdoek,
voor een muzikaal cabaret bezoek.
Deze dames trekken door heel het land,
met vele instrumenten bij de hand.
Dus schenk elkaar een kaartje,
voor het cabaret van Kine & Maartje.

Van Sint en Piet

Via de onderstaande link kunt u kaarten bestellen voor Maartje & Kine "Vibrato"

Kaarten  -  Info

 

Stefano Keizers

Het was voor velen een gok: een avondvullende voorstelling van Stefano Keizers. De cabaretier was immers vooral bekend van zijn anekdotische optredens in de Slimste mens en won het Amsterdams Kleinkunstfestival in slechts een half uur. Drie keer zo lang stond hij op de Deldense planken en dat heeft het Twickelstadje geweten.

Nooit was te merken dat deze Erg heel nog maar een try-outfase was. Nadat Keizers het eerste deel van zijn show geketend op een brancard afwerkte en vervolgens herhaaldelijk het publiek aan het werk zette, kwam hij na de pauze pas echt op gang. De cabaretier speelde zijn spel met verve en etaleerde zijn klasse vooral ook op de momenten waarop hij buiten de lijntjes kleurde. In zijn improvisaties merkte hij bijvoorbeeld de gelijkenis tussen Delden en ‘Ellende’ op en in de vragenronde – als hield hij een spreekbeurt – deelde hij onder meer zijn ervaringen bij De Sevenster. Verder maakten Youp van ‘t Hek, diverse toeschouwers en EenhoornJoost hun opwachting op het podium.

Al met al is iedere poging de voorstelling samen te vatten gedoemd hopeloos te mislukken, zo bleek ook in de nazit in Bar de Oale stek (die massaal werd aangedaan nadat iedereen zijn einde had bepaald en een opgebaarde cabaretier had vastgelegd). Hoewel belevingen en duidingen van een cabaretvoorstelling niet vaak zo verschillend zullen zijn geweest, was een ding helder: Delden heeft het nieuwe enfant terrible van het Nederlandse cabaret in zijn hart gesloten. Ook voor velen van hen bleek Keizers  ‘de nieuwe Teeuwen’, maar vooral toch Keizers: een talent in zijn meest compromisloze aard, ongepolijst, onbezonnen en bovenal anders dan al het bekende.