logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Ruimte

Stadscentrum het Parochiehuis beschikt - naast de permanent bezette ruimtes - over een zevental zalen die gezamenlijk ieder doel kunnen dienen. Hieronder vindt u de karakteristieken, door op de titel te drukken zet u een volgende stap richting reservering, uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen over mogelijkheden. 

 

Vechtzaal

Deze speels ingerichte zaal bevindt zich op een prominente plek op de begane grond en biedt met zijn oppervlakte van 55 m2 plaats aan kleinere groepen. De zaal beschikt over een keukenblok en is hiermee geschikt voor de kleinere feesten en partijen en voor vergaderingen en workshops voor bescheiden groepen. Verhuurprijzen, reserveringen en informatie zijn op aanvraag.

 

Berkelzaal

Deze zaal bevindt zich op de begane grond en biedt met zijn oppervlakte van 36 m2 plaats aan maximaal 14 personen. De zaal beschikt over moderne communicatiemiddelen en is hiermee geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten in kleinere groepen.


Slingezaal

Deze ruimte wordt opgeleverd zonder meubilair, maar bij de huur zijn oefenmatjes inbegrepen. Hiermee is de Slingezaal zeer geschikt voor het inrichten van een praktijkruimte voor gym, yoga of alternatieve therapievormen. De oppervlakte is ruim 60 m2, hiermee is de ruimte maximaal beschikbaar voor 30 personen.


Dinkelzaal

Dit is met 96 m2 de grootste zaal op de begane grond en met haar eigen horecavoorziening is ze ook de best geoutilleerde. Hoewel de Dinkelzaal naar iedere gebruikssituatie is in te richten, geldt 52 personen als maximumvulling. De aanwezige ringleiding maakt slechthorenden in deze zaal geen auditieve beperkingen zullen ervaren. Genoemde randvoorwaarden maken de Dinkelzaal vooral geschikt voor vergaderingen, bridgesessies, trouwplechtigheden en lezingen.

 

Reggezaal

De Reggezaal is een theaterzaal die beschikt over geluidsapparatuur, een ringleiding, een beamer en een groot projectiescherm. Middels een passend techniekarrangement kunnen licht en geluid volledig op uw wensen afgestemd worden. Doordat de zaal zowel met als zonder podium gereserveerd kan worden, hebben niet slechts muziek- en theatervoorstellingen, films, lezingen en congressen er met regelmaat plaats, maar vinden ook de grotere kaartclubs er hun toevluchtsoord.

 

Bar

Tegenover de 'grote zaal' bevindt zich de gezellige bar `de Oale Stek` waar u tijdens uw verblijf in het Stadscentrum kunt genieten van een kopje koffie of een drankje. De ruimte heeft een oppervlakte van 80 m2 en leent zich uitstekend voor een (geheel verzorgde) borrel, lunch of buffet voor maximaal 60 personen. Voor grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar de Reggezaal, zodat ook uw koffietafel plaats kan hebben in het Stadscentrum. Voor de bar is geen reserveringssysteem actief, verhuurprijzen, reserveringen en informatie zijn op aanvraag.


IJsselzaal

In de nok van het gebouw bevindt zich een van de mooiste ruimtes: de IJsselzaal. Met een oppervlak van 65 m2, een flexibele inrichting en multimediale uitrusting wordt deze zaal uitsluitend ingezet als cursus- en workshopruimte voor groepen van 15 tot 25 personen.