logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Terug naar nieuws

Er mag GEDANST worden

01-03-2018

Als het goed is heeft u via diverse kanalen dat er op de elfde maart weer gedanst kan worden. Dan doet de band Update 7 immers opnieuw ons Stadscentrum aan. De zevenmansformatie zal dan de meest memorabele nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 nieuw leven in blazen en hoopt de sfeer van de vorige editie te overtreffen. En die lat ligt hoog.

Het succes van j.l. november overtrof de stoutste dromen van de organiserende SBR: ‘Wanneer je zoiets nieuws probeert, dan moet je al blij zijn als je 50 mensen binnenkrijgt. Het drievoudige was het geval en stuk voor stuk waren de bezoekers enthousiast over de opzet en invulling,’ aldus Bart Schurink namens de stichting. Naast smeekbedes om een herhaling, kreeg de organisatie ook handreikingen voor verdere ontwikkeling van het concept. Die handschoen is opgenomen door de band voor het podium te laten spelen en in de zaalindeling en belichting wat bij te sturen. Hiermee moeten zowel dansers als luisteraars gediend zijn.

Puntjes op de i, kersen op de taart, maar waar het werkelijk om draait zal vertrouwd goed zijn. Update 7 onderscheidt zich door de meerstemmige zang en virtuoze begeleiding daarvan. In dat jasje ‘updaten’ zij hits van Doe Maar, The Cats, BZN en The Golden Earrings en hun internationale evenknieën als The Eagles, Bee-Gees, Maveriks, Santana en Elvis. Een trip down memory lane dus waarop prima gedanst kan worden, maar waarbij ook muziekliefhebbers zonder ambities ruimschoots aan hun trekken komen.

Op 11 maart  gaat de Reggezaal om 14:30 open, een half uur later treedt de band aan om zo’n drie uur later zijn laatste nummer te spelen. Gedurende de middag is de bar geopend voor een hapje, drankje en goed gesprek. Kaarten kunnen aan de zaal gekocht worden en kosten €7,50 per stuk.