logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Terug naar nieuws

Gratis introductieavond communicatie met NLP

12-02-2018

Communiceren doe je overal en altijd, vaak zonder je er bewust van te zijn. Op dinsdagavond 13 februari biedt RNA-coaching vanaf 19:00 uur de mogelijkheid om het eens anders te doen. In een gratis proefles zullen kansen en uitdagingen opdoemen rondom communicatiefacetten als grenzen stellen, loslaten, pleasen en omgaan met irritatie en weerstand.

De introductiecursus is er voor iedereen die eens wil verkennen of er een nieuwe impuls mogelijk is en of de NLP-methode die kan bieden. Voor belangstellenden wordt vervolgens een korte cursus van 5 avonden aangeboden. In de cursus leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De cursus is geschikt voor iedereen en voorkennis is niet nodig.

Heb je interesse? Laat het ons weten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Erna Hiddink 06-22556134 of met Anne Marie Busch Maalderink 06-13790716 Je vraag mailen kan ook: info@RNAcoaching.nl of info@connectcci.nl