logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Terug naar nieuws

Muzikaal cabaret in Deldens Stadscentrum

04-12-2017

Na het eclatante succes van Stefano Keizers is het de beurt aan de dames die ogenschijnlijk als zijn tegenpolen kunnen gelden: Maartje & Kine. Zodoende biedt het palet aan najaarscabaret in het Stadscentrum zo veel schakeringen dat er voor ieders gading wel wat bij zit.
Het robuust ontregelende cabaret dat Keizers 10 november op de planken bracht, steekt immers bruusk af tegen de liefelijke verschijning van de toneelvriendinnen. Onder dit brave plaveisel schuilt echter een moeras van vileine humor, waarin het voor de toehoorder heerlijk dwalen is. Net als je denkt vaste grond onder de voeten te hebben bij een liederlijke ode, blijkt ook dit drijfzand wanneer de bezongene vakkundig tegen de grond wordt gezongen.

Muzikaal cabaret dus waarin Maartje & Kine zich bedienen van een breed pallet aan humor en een enorm instrumentarium. Het is zo langzamerhand hun handelsmerk waarmee ze Nederland al jaren aan het veroveren zijn. Als het niet van hun vorige shows (Vreemd Folk en De Goldberg Machine) is, kent u vast van de talloze tv-optredens in talk- en cultuurshows. Naar aanleiding van hun laatste (bejubelde) show schreef het Parool: ‘Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert’.

Op 15 december bent u vanaf 19:30 welkom aan de Deldense Langestraat 79, om 20:00 uur start de voorstelling. Kaarten zijn voor €15,- te koop via www.reggehof.nl/theater, eventuele kaartrestanten zijn aan de zaal te verkrijgen. Koffie vooraf is inbegrepen en na de voorstelling is er volop gelegenheid tot naborrelen. Voorgenieten kan alvast op www.parochiehuis-delden.nl.