logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Terug naar nieuws

The Red Strats komen naar Delden

26-08-2018


DELDEN - Op zondag 23 september verwelkomt Delden de succesvolle band The Red Strats. In de Reggezaal van Stadscentrum het Parochiehuis zal deze vijfkoppige formatie met een spetterend optreden aantonen dat de Sixties nog lang niet voorbij zijn.

In Nederland gelden The Red Strats als beste tribute-band van het vermaarde Cliff and The Shadows. Ze staan dan ook niet slechts garant voor een middagje wegluisteren en meezingen, ook is het op de Sixtiessound prima dansen. De zaal biedt voldoende ruimte om uw pasjes in praktijk te brengen.

Als liefhebber van kwaliteitsmuziek in zijn algemeenheid of van de sixtiessound in het bijzonder mag u deze middag niet missen. The Red Strats onderscheiden zich immers door het verfijnde gitaarwerk van drie van de bandleden aangevuld met virtuoos drumspel en een welluidende sixtiesstem.

Roy Soerioroseno (lead quitar) heeft in vele bands gespeeld waaronder Johnny Lion & The Jumping Jewels, Johnny Kendal & The Heralds en de bekendste band F.B.I. De rythm guitar neemt Ernst Kraft van Ermel voor zijn rekening, hij verdiende zijn sporen in The Royal Rockers, Memphis, The Crew en New Spectacle. Wim van de Water op zijn beurt is een van de beste Shadows-drummers van Nederland. Hij heeft zijn sporen verdiend in diverse bands waaronder The Marquees,  F.B.I. en The Great DeFenders. Cock Hiemstra (bass guitar) speelde hiervoor in The Harolds, The Snakes , Breeze en New Spectacle. Mike (vocal) is de man met de gouden “Cliff Richard”-stem, waarmee hij in diverse samenstellingen al furore maakte.

Op 23 september is de zaal om 13.45 uur open, de aanvang van het concert is om 14.30 uur. Tot maar liefst 18.00 uur zullen The Red Strats hun muzikale stempel drukken. Naast de grote zaal is de bar open voor al uw horecawensen. Als u dit optreden wilt bijwonen kunt u de tickets (á €7,50) bestellen door te bellen naar 06 510 666 37. Vol = vol, maar eventuele kaartrestanten zijn ook aan de kassa verkrijgbaar. Voorgenieten kan op Youtube of via www.theredstrats.nl.