logo
SBR Kaarten Links Reserveren

Terug naar nieuws

Update 7 excelleert

16-03-2018

Afgelopen zondag speelde de band Update 7 in de Reggezaal van Stadscentrum het Parochiehuis de meest memorabele nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Ruim 100 bezoekers herbeleefden de gouden decennia uit de muziekgeschiedenis en betraden met regelmaat en verve de dansvloer.

Nadat eenzelfde middag jongstleden najaar al een succes was, mag inmiddels gesproken worden van een traditie die ook het komende na- en voorjaar in ere zal worden gehouden. Het concept is even simpel als doeltreffend: 7 topmusici leven zich uit op het podium, aan hun voeten wordt ruimhartig gedanst en in de zitjes rondom is het stil genieten. Een mooi extraatje was deze keer dat Marije het septet versterkte. Te midden van de jongens stond de jonge blondine haar mannetje, bovendien werd met haar optreden het repertoire van de band nog verder verrijkt.

Voor nagenieters zijn hier meerdere filmpjes voorhanden.Na het aanschouwen daarvan is wachten ongetwijfeld ondoenlijk, maar toch wordt uw geduld tot de eerstvolgende herfst op de proef gesteld.