Bekijk ook:
Nieuwsbrief

Theater en meer…

De Reggezaal is de theaterzaal van Stadscentrum het Parochiehuis en herbergt cabaret, muziek, dans, lezingen en toneel. Het lijsttheater biedt tot 200 toeschouwers goed zicht op het verhoogde podium. De hypermoderne licht- en geluidapparatuur, omvat ook een ringleiding voor slechthorenden.

Voor een gedeelte van de activiteiten (voornamelijk ‘eigen voorstellingen’) zijn hieronder kaarten te bestellen, voor de andere voorstellingen geldt verkoop door de organisator in kwestie, mogelijk slechts aan de deur.

Prof. dr. Friso Wielenga

Prijs:
€ 7
Bestellen

In zijn lezing ‘De lange weg naar de normalisering van Nederlands-Duitse betrekkingen vanaf 1945’, gaat Friso Wielenga in op de weg die Duitsland en Nederland na 1945 tot heden zijn gegaan om te komen tot normalisering op economisch, politiek en politiek-psychologisch gebied. De spreker staat garant voor een bijzonder interessante en boeiende avond

Friso Wielenga (1956) studeerde geschiedenis aan de Vrije Universiteit  in Amsterdam en aan de Rheinische Friedrich-Wilhems Universität in Bonn. Hij promoveerde in 1989 aan de VU. Hij heeft gewerkt als (hoofd)docent op het gebied van geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen op diverse universiteiten. Sinds 1999 is hij hoogleraar-directeur van het Zentrum für Niederlande-Studien aan de Westfälische Wilhems-Universität in Münster. Hij heeft veel gepubliceerd over Nederlands-Duitse betrekkingen, moderne Duitse geschiedenis en Nederlandse geschiedenis.

Zaal
Reggezaal
Datum
10 april 2019
Tijd
19:30 uur
Prof. dr. Friso Wielenga

Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Prijs:
€ 15,-
Bestellen

Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant….toe te kijken hoe anderen proberen hun hoofd boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: Langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: Hij zocht een nieuwe therapeut. Het resultaat: Een nieuw cabaretprogramma met verhalen en grappen. Veel grappen.

Zaal
Reggezaal
Datum
16 april 2019
Tijd
20:00 uur